De garantie voor een topvakantie
Bel met Vakantie 24
Email met Vakantie 24
Telefonisch reserveren?

070-7101414

(ma t/m vrij: 09:30 - 17:30 uur)

Vragen?                                      
info@vakantie24.nl

Vind uw topvakantie!

 • Duitsland: steden, natuurparken, lekker dichtbij en betaalbaar

  Duitsland: steden, natuurparken, lekker dichtbij en betaalbaar

2- of 3-daagse trip naar Tropical Islands bij Berlijn (max. 30 pers.)

Productcode: V24DEBER001

al vanaf € 69 p.p.p.n.

 • Uniek tropisch overdekt badparadijs, het grootste ter wereld!
 • Tropische zee, de lagune en zandstrand nodigen uit tot relaxen
 • Het hele jaar door ideaal klimaat
 • Op maar 6 uur rijden van Nederland
 • Top bestemming voor jong en oud!
Bewaren
Printen Printen
Delen Volg Vakantie 24 op twitter Deel 2- of 3-daagse trip naar Tropical Islands bij Berlijn op facebook
Filmpje Filmpje
 
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Boek nu
Vanaf 69  p.p.p.n.
Unieke tropische bestemming op maar ca. 6 uur rijden van Nederland.
Geschikt voor families, jong en oud! Ontdek Tropical Islands en beleef de exotische ervaring.

Tropical Islands, een unieke korte trip naar de tropen 66.000m²

60 kilometer ten zuiden van Berlijn loopt het strandseizoen nooit ten einde. In het grootse tropische badparadijs ter wereld staan de bezoekers indrukwekkende shows met dansers uit allerlei landen en fantastische sportmogelijkheden te wachten. En wie er helemaal niet meer weg wil, blijft gewoon de hele nacht en slaapt aan het strand onder palmen.

Deze vakantiebestemming ligt slechts een uurtje rijden van Berlijn! Een aantal jaren geleden heeft men een oude Zeppelin loods omgebouwd tot een tropisch paradijs. Dicht regenwoud, een tropische zee, de lagune en zandstrand nodigen uit tot relaxen. Exotische plantsoenen en orchideeëntuinen zijn een streling voor de zintuigen. Een subtropisch dorp toont huizen uit Thailand, Bali, Borneo, Polynesië, uit het Amazonegebied en Kongo. Het klimaat dat het hele jaar door ideaal is (lucht 23 à 25°C, water 28 à 31°C), garandeert absoluut welbehagen. Bij gevarieerde evenementen kunnen de bezoekers kennismaken met vreemde culturen. Overdag trekken muziek- en dansgroepen door het tropische dorp. 's Avonds zorgt de grote podiumshow 'Viva Brasil' voor luister- en kijkgenot.

In dit overdekte zwemparadijs bevinden zich diverse resraurants en bars waar u kunt eten of drinken. Tropical Islands heeft een groot sauna en wellness centrum.

Attracties:
Waterglijbanen, Island balloning, Tropino kinderclub, belevenis regenwoud met hangbruggen, zwemmen in golfslagbad, minigolf, diverse winkels.

Ons aanbod Tropical Island aanbod:

Arrangement A:
2 daags tropical arrangement, verblijf in strandtent incl. ontbijt:
o 1 x overnachting strandtent
o 1 x ontbijtbuffet
o entree tot de Tropino Kinderclub
o entree Tropical Islands (gehele periode)
o gebruik van de glijbaantoren
o Geen parkeerkosten
Kinderen 0 tot 3 jaar gratis bij verblijf in het bed van de ouders! (Indien een eigen bed gewenst is, dan geldt de prijs voor kinderen van 4-14 jaar.
Let op, kinderkorting wordt achteraf door ons berekend!

Arrangement B:
3 daags tropical arrangement, verblijf in strandtent incl. ontbijt:
o 2 x overnachting strandtent
o 2 x ontbijtbuffet
o entree tot de Tropino Kinderclub
o entree Tropical Islands (gehele periode)
o gebruik van de glijbaantoren
o Geen parkeerkosten
Kinderen 0 tot 3 jaar gratis bij verblijf in het bed van de ouders! (Indien een eigen bed gewenst is, dan geldt de prijs voor kinderen van 4-14 jaar.
Let op, kinderkorting wordt achteraf door ons berekend!

Kinderkorting:
Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis bij verblijf in het bed van de ouders (indien een eigen bed gewenst is, dan betaalt u de prijs voor kinderen t/m 5 jaar)
Kinderen 4 t/m 13 jaar betalen € 30,00 p.p. bij 1 nacht en € 55,00 p.p. bij 2 nachten p.p. (bij overnachting op zaterdag is de prijs € 35,00 p.p. bij 1 nacht en € 65,00 p.p voor 2 nachten).
De kinderkorting is alleen van toepassing bij 2 volbetalenden. Indien u als éénouder met kinderen reist, dan wordt 2x de volwassenprijs berekend en dan pas is de kinderkorting van toepassing.
Let op, kinderkorting wordt achteraf door ons berekend!

Toeslagen:
Indien u overnacht op een zaterdag, dan geldt een toeslag van € 10,00.

Jongeren en groepen:
Alleenreizende jongeren en/of groepen worden niet toegelaten.
Bij twijfel eerst contact opnemen met vakantie24.nl. Tel: 070-7101414 of info@vakantie24.nl

Bijzonderheden:
U ontvangt bij binnenkomst een digitale armband (zoiets wat bij de skivakanties ook wordt gebruikt). Op deze armband worden alle kosten geboekt die u in de hal maakt, bijv. het eten, de shows, als u iets in de winkels koopt, etc. Bij het verlaten van de hal levert u de armband weer in en rekent u de gemaakte kosten af. Zo hoeft u niet de hele tijd een portemonnee bij de hand te houden, wel zo makkelijk. Er zijn gratis kluisjes in de hal aanwezig waar u uw persoonlijke en waardevolle bezittingen in kunt bewaren.

Extra's ter plaatse te betalen:
oToeslag van € 19,50 per persoon per nacht indien u om 03.00 uur in de hal verblijft zonder een overnachting te hebben geboekt (geldt dus niet voor de nacht of de nachten dat u in een tent verblijft)
o Minigolf € 5,00 p.p.
o U heeft de keuze uit toegang tot het zwemlandschap of het saunalandschap, mocht u van beide gebruik willen maken, dan komt er een toeslag bij van € 12,00 p.p. (onbeperkt gebruik en wisselen tussen beide landschappen)
o Avondshow voor de volwassenen € 15,00 p.p. en voor de kinderen (6-14 jaar) € 10,00 p.p. Dagelijks om 19.00 uur, op zondag om 18.00 uur.
o Fitness-Club € 5,00 p.p.p.dag
o Islandballooning (keuze uit 2 verschillende hoogtes, "Fesselballon" max. 2 personen tot een hoogte van 55 m, prijs € 14,00 per volw. en € 8,00 voor kinderen tot 14 jaar of de "Korbballon", hier kan de hele familie in, vanaf € 30,00). Dagelijks van 11.00-20.00 uur en in het weekend tot 22.00 uur.

Tent:
U verblijft in de hal in een romantische tent in het regenwoud. De stoffen tenten zijn voorzien van echte bedden. Er zijn kussens en een lichte deken aanwezig. Het beddengoed ligt reeds in de tent bij aankomst. Er is geen stroomvoorziening aanwezig. De tenten liggen in de buurt van de toiletten en douches. De tenten bevinden zich in een tropische omgeving en zijn niet voorzien van airco. Hierdoor kan het zijn dat de temperatuur in de tent wat hoger is. Doordat de tenten zich in de hal bevinden, zullen deze niet zo rustig zijn als een hotelkamer, het zou kunnen zijn dat u wat geluiden hoort van de hal ('s nachts worden alle glijbanen en zwembaden uitgezet). Er zijn 2- en 4-persoonstenten.
's Ochtends kunt u gebruik maken van het uitgebreide ontbijtbuffet.

Zwemlandschap:
Zuidzee strand:
Hier is het relaxen en genieten. het 200 meter lange strand van de Zuidzee doet u daadwerklijk denken aan een echt strand. Ligstoelen, een kinderbad (met kinder glijbaan, emmer die je om kunt kiepen, waterspeeltafel, fonteinen, etc), palmbomen en nog meer zijn hier te vinden. Iedere dag vanaf 14.30 vindt hier het entertainmentprogramma Zuidzee plaats. Het zwembad is hier net zo groot als 3 Olympische zwembaden en heeft een watertemperatuur van 28ºC. Als het buiten zonnig is, dan wordt u zelfs door het glas heen bruin!

Lagune:
Zandsteen en palmen, balinese hutten, een tropische wachttoren, een grot en een waterval zorgen voor een echte jungle atmosfeer. Er is een stroomversnelling, 2 waterglijbanen en whirlpools. De water temperatuur is hier 32ºC. 's Avonds en 's nachts wordt dit zwembad romantisch verlicht en in een magisch kleurenspel omgedoopt.

De waterglijbaan toren:
De 27 meter hoge waterglijbaan toren in Tropical Islands is een sensatie voor alle leeftijden. 4 Verschillende glijbanen wachten op u, er is een familieglijbaan waarbij u met een band van de baan af gaat, er is zelfs een Turbo glijbaan waarbij u met een snelheid van wel 70 km per uur naar beneden suist ‘vanaf 14 jaar) Deze glijbanen zijn dagelijks open van 09.00-22.00 uur.

Tropino Kinder Club:
4000m2 Klauteren en kletteren met heel arsenaal aan speeltoestellen. In de reasachtige speeltuin vind je o.a. trampolines, een mini auto op de kartbaan besturen of met bumper boten over het water varen. Er is geen kinderopvang / begeleiding in de kinderclub. De kinderen zijn dagelijks welkom van 09.00-21.00 uur.

Minigolf:
18 Holes op kunstgras en originele routes, gegarandeerd plezier voor de hele familie! Een echt tropisch golf avontuur.

Shopping:
Er zijn diverse winkels aanwezig in de shopping boulevard, speelgoed, ijs, lekkernijen, boeken, badmode, souvenirs, sierraden, etc. Het zelfs mogelijk om een airbrush tattoo te laten plaatsen.

Beauty & wellness:
Dagelijks geopend van 09.30-21.00 uur. Voor een relax massage, een hot-stone massage, Thaise massage of ayurvedische massage kunt u hier terecht. Voor het maken van een massage afspraak of beautybehandeling (voor huid en nagels) kunt u bellen met 0049-35477 605208.

Hotelkamers:
Wilt u ipv in een tent liever in een hotelkamer overnachten? Informeer dan naar de mogelijkheden via info@vakantie24.nl of 070 7101414.

Afstand vanaf Utrecht: ca. 670 km
Boek nu
Vanaf 69  p.p.p.n.