De garantie voor een topvakantie
Bel met Vakantie 24
Email met Vakantie 24
Telefonisch reserveren?

070-7101414

(ma t/m vrij: 09:30 - 17:30 uur)

Vragen?                                      
info@vakantie24.nl

Vind uw topvakantie!

 • Duitsland: steden, natuurparken, lekker dichtbij en betaalbaar

  Duitsland: steden, natuurparken, lekker dichtbij en betaalbaar

2-daags Europa Park Arrangement - gasthuis Circus Rolando (max. 4 pers.)

Productcode: V24DEUR01

al vanaf € 159 p.p.p.n.

 • Leuk als tussenstop naar de eindbestemming
 • Bezoek 13 verschillende landen in een park
 • Kan ook als weekendje weg
 • Voor jong en oud!
 • Overnacht en ga vroeg weer naar het park
Bewaren
Printen Printen
Delen Volg Vakantie 24 op twitter Deel 2-daags Europa Park Arrangement - gasthuis Circus Rolando op facebook
Filmpje Filmpje
 
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Boek nu
Vanaf 159  p.p.p.n.
Twee-daags Europa Park Arrangement:
Onderweg naar de vakantiebestemming en u wilt een leuke vakantiestop, dan is dit arrangement zeer geschikt! In Zuid-Duitsland is Europa Park gelegen, dit pretpark staat op de tweede plaats van meest bezochte parken van Europa. Leuk voor de kinderen en u kunt even bijkomen en zich klaar maken voor het tweede deel van de reis naar de einbestemming.

Natuurlijk is het ook mogelijk een los weekend naar Europa Park te komen en twee nachten te overnachten. Er zijn op het park ook viersterren hotels, neem voor meer informatie contact op met Vakantie24.nl 070-7101414.

Tweedaags arrangement is inclusief:
1 x overnachting vierpersoonskamer in Gasthuis Circus Rolando
1 x ontbijt
2 x entree Europa park

Gasthuis Circus Rolando:
Het gasthuis Circus Rolando beschikt over 23 kamers, waarvan 16 familiekamers en 7 tweepersoonskamers. De familiekamer geeft een tweepersoonsbed en een stapelbed, de tweepersoonskamer heeft twee losse bedden. Dit gezellige gasthuis bied alle comfort wat u nodig heeft. De kamers beschikken over douche en toilet, TV, telefoon, fohn, kluis.
Er kan gebruik gemaakt worden van de restaurants, bars, winkels, sauna en zwembaden in de andere hotels.
De receptie en het ontbijt bevinden zich in het hotel El Andaluz/Castillo Alcazar (2minuten met de auto).

Bijzonderheden:
In verband met de afstanden naar de faciliteiten is het verplicht met eigen auto te komen.
De receptie (24h) en het ontbijt bevinden zich in het hotel El Andaluz/Castillo Alcazar (2minuten met de auto).
Het ontbijt is van 7.00 tot 10.00 uur.
De kamers bevinden zich op de eerste verdieping en zijn alleen bereikbaar via een trap.
Voor twee- of driepersoonskamers geld een toeslag.

Europa Park:
Dit prepark bestaat uit dertien thema's, ieder thema is een ander land. Het park bied meer dan 100 attracties en shows en heeft verschillende accommodaties om in te overnachten. Leuk voor een weekendje weg of als tussenstop naar de uiteindelijke vakantiebestemming. De volgende landen zijn te ervaren in Europapark;

Duitsland
Oktoberfest, Beer Garten, maar ook de typische Gotische en Zwarte Woud huizen komt u hier tegen. Geniet van de Duitse cultuur en de groene bossen.

Children's World
De kinderen kunnen zich hier uitleven met zand en water; graven, ravotten en klimmen...Er is een megaglijbaan, een piratenshow, er kan gepeddeld worden, een waar avontuur voor de kinderen.

Italië
Van het enge spookhuis in dit enge gedeelte krijgt iedereen de rillingen. Kom bij, na deze spannende tocht van een pizza, een pasta of een lekkere latte macchiato op een echt Italiaans plein.

France
Silver Star en de Eurosat zijn de twee achtbanen die de adrenaline goed laten stromen. Iets minder spannend, maar absoluut een populaire attractie is de 4D bioscoop, alsof je zelf in de film zit.

Zwitserland
Een ritje in de bobbaan, een souvenirswinkel met echte Zwitserse chocolade en echte Valais dorpjes maken het Zwitserse gedeelte compleet.

Griekenland
Hier waant u zich tussen de tempels, de godenbeelden en mythes en monumenten van Griekenland. Poseidon is een achtbaan en waterattractie in een, een attractie voor de hele familie. De Pegasus is voor de kleinere een spannende achtbaan.

Engeland
Hier is een echte Engelse dubbeldekker attractie en kan er een heerlijk drankje in een echte pub genuttigd worden. De Victoriaanse huizen zijn typisch Engels.

Rusland
Ervaar hoe de Russische astronauten hebben getraind om de ruimte in te gaan. De Euro-Mir raast door de torens en is voor de iets oudere een spannenden attractie.

Nederland
Ervaar de geschiedenis van Nederland met het schip de Batavia. Een echt Bruin Cafeetje en windmolen zijn hier ook te vinden. Maar ook zijn er Aziatische invloeden met een show en Bamboe Baai restaurant.

Oostenrijk
De allereerste achtbaan van Europapark is in dit gedeelte gevestigd, de Alpine Coaster Enzian. Voor jong en oud een leuke attractie met een loop. Dit is gelegen aan een prachtig meer en een berg, waar Oostenrijk om bekend staat.

Adventureland
In dit gedeelte van het park kan de hele familie in iedere attractie, hier zijn geen snelle achtbanen. Ga de jungle in of maak een cruise.

Scandinavië
Raften of ga in de enorme schommelboot. Voor de kleinere is er een prachtig uitzicht van de toren van Hans Christian Andersen.

IJsland
Een supersnelle achtbaan, maar ook een speeltuin met allerlei wateractiviteiten voor de kleintjes. De Splash Tours kan gezellig met de hele familie gedaan worden!

Portugal
Hier is het mogelijk naar een beachparty te gaan en een heerlijke cocktail te drinken. In dit gedeelte van het park bevind zich de Supersplash die naar voor en achteren gaat en voor de kinderen is er een binnen speelplaats.

Spanje
Bekijk een show met flamengo dansen of geniet van een Spaans fiesta met typische delicatessen. Voor de kleinere is er een speeltuin en leuke attracties.
Boek nu
Vanaf 159  p.p.p.n.