Zoek op kaart
Sluiten

Lekker dichtbij, nét over de grens! Met flexibele Corona-voorwaarden

Het prachtige Duitse Münsterland, net over de Nederlandse grens

Gastvrij genieten in de natuur! Familiecamping Borken am See vindt u aan het meer de ‘Pröbstingsee’. Een stukje natuur en rust, nét over de Duitse grens (op slechts 20 km van Winterswijk), met uitstekende faciliteiten voor de hele familie. Van een fantastisch outdoor center, gezellig restaurant tot vele speelgelegenheden voor de kids: nieuw zwembad in 2021, springkussen, airtrampoline, verschillende speeltuinen, klim- en klauterrekken, midgetgolf, waterfietsen (op ca 1 km) en nog veel meer! Vanaf de camping starten al diverse wandel- en fietsroutes. De camping is centraal gelegen voor allerlei uitstapjes naar onder andere Tropisch zwembad Aquarius, Paintball, Bowlingbaan in Borken (ca. 4 km), Movie Park Germany in Bottrop (ca. 39 km), fantastisch speelpark Ketteler Hof in Haltern am See (ca. 35 km) of ponyrijden bij Ponyhof in Isselburg (ca. 28 km). Dichtstbijzijnde golfbanen vindt u in Winterswijk, Ahaus, Reken, Schermbeck en Wesel. Maar ook voor de winkel liefhebbers is er voldoende in de buurt. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de hanzestad Münster met één van de oudste Universiteiten van Duitsland, of ga naar het CentrO in Oberhausen, één van de grootste overdekte winkelcentra.

Bij Camping Borken am See kunt u zorgeloos uw vakantie boeken. Met de flexibele omboekings- en annuleringsvoorwaarden is uw vakantie in goede handen! Bovendien kunt u op Camping Borken am See op een veilige manier vakantie vieren.

Geen risico met de omboekings- en annuleringsvoorwaarden
Is 2 weken voor aankomst het reisadvies van de overheid code oranje of rood? Dan heeft u de volgende mogelijkheden:
• Een reisvoucher ter waarde van de reissom met een geldigheid van 5 jaar. Deze reisvoucher is overdraagbaar.
• Uw vakantie verschuiven naar een andere periode. U ontvangt bij het omboeken een extra korting van 5%.
• U ontvangt uw reissom (exclusief reserveringskosten) teruggestort op uw rekening.

Vaccinatieplicht?
We weten op dit moment nog niet precies hoe het gaat lopen met de vaccinatieprogramma’s in zowel Duitsland als Nederland.
Mocht er een vaccinatieplicht gelden om vakantie te kunnen vieren in Duitsland en heeft u nog geen vaccinatie? Dan gelden dezelfde omboekings- en annuleringsvoorwaarden.
We houden vanzelfsprekend de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.
Camping Borken am See - klimbos vanaf jong tot durfals
Duitsland > Münsterland > Borken (Hoxfeld)

Camping Borken am See - vlakbij Movie Park Germany

Gelegen in natuurgebied Hohe Mark
Gezellige familiecamping
Veel zwem- en speelplezier
Movie Park, Sealife, Schloss Beck, Kettelerhof
Speelt u ook een rondje minigolf?
bewaarzu denals favorietFavoriten
Vanaf Ab42 p.n.
Meer infoMehr Infos